İSTANBUL / SİLİVRİ - Silivri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF 2024

YKS HAZIRLIK, KOÇLUK SİSTEMİ, DENEME SINAV TARİHLERİ

Nis

Bahar aylarındaki rehaveti önlemeye yönelik  motivasyon seminerleri tüm hızıyla  devam ediyor.

Mrt

Nisan ayı ara tatil döneminde okulumuzda 12. sınıflara yönelik hızlandırılmış YKS kampı yapılacaktır. Başvurmak isteyen öğrencilerimin okul idaresine başvurması gerekmektedir.

Mrt

Okulumuz 12 ve 11. sınıf öğrencilerine yönelik Etkili Ders Çalışma Yöntemleri, Etkili Motivasyon konulu seminer gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Üniversite gezileri, kariyer buluşmaları, Mesleğimde 1 Gün programı kapsamında 12. sınıf öğrencilerimize yönelik Boğaziçi üniversitesi tanıtım gezisi yapılmıştır.

Mrt

Okulumuz rehber öğretmeni Mine Şehin tarafından 12. sınıf velilerine ve öğrencilerine Yks sınavı ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.