BİLAL EREL - OKUL MÜDÜRÜ

1969 yılında İzmir Torbalıda doğdu. Ortaöğrenimini Kütahya İmam Hatip Lisesinde bitirdikten sonra 1995 yılında Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde Lisans eğitimini tamlayarak mezun oldu.

Meslek hayatına1995 yılında Nurullah Baldöktü İlköğretim okulunda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak başladı.1998-2012 yılları arasında Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulunda öğretmenlik ve müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu.2012 2015 yılları arasında Selimpaşa İmam Hatip Lisesinde Meslek dersleri öğretmenliği ve 2015-2017 yılları arasında da Müdür yardımcılığı görevlerinde bulunduktan sonra.2017 yılında Silivri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine (Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu) Okul Müdürü olarak atandı ve halen bu görevini sürdürmektedir.

Uzakdoğu Sporları dalında Milli hakemlik ve Antrenörlük belgesine sahiptir.